site JacomienDrijvende kracht achter Uitvaartverzorging Van Berkel is Jacomien van Berkel uit Dongen. Jacomien van Berkel reikt u de helpende hand als een dierbare wegvalt.

Jacomien van Berkel

Jacomien voelt mensen die net een dierbare hebben verloren, goed aan. Vooral door haar opmerkzaamheid en door goed te luisteren naar de direct betrokkenen. Haar opleidingsachtergrond (Stivu-opleiding tot uitvaartverzorger), haar ervaring bij diverse uitvaartondernemingen en haar eigen ervaringen zijn de basis voor haar doortastende maar warme aanpak. In Dongen stelde Jacomien van Berkel tien jaar lang kerkdiensten samen. Dit in nauw overleg met pastors en dominee.

Uitvaartverzorging Van Berkel is flexibel en regelt als een ware ceremoniemeester de zaken tot in de puntjes. Een uitvaart doe je immers niet over!

Jacomien van Berkel: “Een uitvaart regelen is niet hoe het moet, maar wat mogelijk is binnen de grenzen van de wet.

Voor nabestaanden heeft Jacomien tijd en echte aandacht. Daarom wil zij niet groter groeien. Om bij drukte wel snel wat handen extra te hebben, werkt Van Berkel samen met enkele andere uitvaartprofessionals.

De meeste mensen komen via via bij Van Berkel terecht. Dat is nog altijd de beste reclame vindt Van Berkel. Daarom vindt u Uitvaartverzorging Van Berkel alleen op internet en in huis-aan-huisbladen. Zodoende blijft de prijsstelling vriendelijk. Ook omdat Van Berkel vanuit huis werkt. Jacomien van Berkel: “Als wij een uitvaart mogen regelen, laten nabestaanden ons ook toe in hun privésfeer en woonomgeving, dus waarom andersom niet? Dit ervaren mensen als prettig.”

Lichtjesavond

Ieder jaar organiseert de gemeente Dongen samen met anderen de lichtjesavond op begraafplaats De Kremer in Dongen. Dit is altijd de maandagavond voor Kerst (tenzij dit Kerstavond is). Tijdens de drukbezochte lichtjesavonden worden alle overledenen herdacht.

Eigen dragers

Van Berkel Uitvaartverzorging werkt met eigen ervaren dragers. Wilt u zelf drager m/v worden? Mail uw interesse naar . U krijgt per omgaande een reactie.